Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا  از روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، نشست شورای راهبردی و شورای مدیران مراکز آموزش عالی استان البرز باحضور رئیس پارک علم و فناوری، ریاست دانشگاه معین استان و سایر اعضا شامگاه روز دوشنبه ۳۰ خرداد در دانشگاه خوارزمی برگزار شد. 

عزیزاله حبیبی، رئیس دانشگاه معین استان به اهمیت برگزاری  جلسه  شورای راهبردی اشاره کرد و گفت : اهمیت این جلسه ایجاب می کرد که در ابتدای سال برگزار شود ولی به علت حضوری شدن کلاس ها این امر میسر نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه خوارزمی در مورد ضرورت کارآفرینی و دانش بنیان شدن شرکت ها و واحدهای تولیدی و صنفی دراستان توضیحاتی را ارائه داد و اظهار داشت: مدل های ورود صنعت به دانشگاه و  دانشگاه به صنعت می تواند بخشی از اقدامات برای دانش بنیان کردن شرکت های فعال در استان باشد.

 مهدی عباسی ،رئیس پارک علم و فناوری استان البرز نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های پارک علم و فناوری در استان تاکید کرد: یکی از مهمترین گزینه ها برای اشتغال آفرینی اصلاح زیست بوم اصلی و ساختار کلی است.

در پایان نشست حبیبی عنوان کرد: نکاتی که در این جلسه مطرح شد بستر خوبی را برای بحث های آینده ایجاد کرد و برگزاری  نشستی با حضور مسئولین استان با هدف مطالبه انتظارهای عملی شعار سال، از بخش های مختلف یکی از مهمترین اقداماتی است که می تواند در این راستا انجام شد.

برچسب‌ها دانشگاه خوارزمی پارک علم و فناوری دانش‎ بنیان ‎ها استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی پارک علم و فناوری دانش بنیان ها دانشگاه خوارزمی پارک علم و فناوری دانش بنیان ها استان البرز پارک علم و فناوری دانشگاه خوارزمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است