Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام نور البرز از برگزاری چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو ۲۹مهرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، دکتر سید اسحاق جلالیان اظهار کرد: چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو 29مهرماه سال جاری به میزبانی این دانشگاه در مرکز کرج با همکاری معاونت فرهنگی،دانشجویی و اجتماعی سازمان مرکزی در سطح دانشگاههای پیام نور کشور،دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی استان برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فناوری نانو یکی از علوم بسیار تاثیر گذار در دنیای امروز به شمار می رود و در این زمینه ایران اسلامی کشوری پیشرو در منطقه و جهان می باشد که بدون تردید تلاش دانشگاهیان و محققان این مرز و بوم، از جمله پژوهشگران و فناوران نانو دانشگاه پیام نور در تحقق این جایگاه برجسته،موثر بوده و خواهد بود.

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور در ادامه به تشریح جزئیات برگزاری این رویداد پرداخت و اضافه کرد: این جشنواره سه شنبه 29مهرماه از ساعت 9 صبح به صورت الکترونیکی در بستر سامانه ال ام اس به نشانیlms.pnu.ac.ir آغاز به کار خواهد نمود.

وی افزود: جشنواره در بخشهای  نمایشگاه توانمندیها، اختراعات و دستاوردهای دانشجویی و دانش آموزی ،معرفی پژوهشگران برتر در حوزهای فناوری نانو و همچنین برگزاری کارگاه آموزشی  با حضور مدیران دانشگاه پیام نور،ستاد توسعه فناوری نانو،مسئولان استان البرز،اساتید برجسته در حوزه نانو فناوری،اعضای هیات علمی دانشگاهها،پژوهشگران، دانشجویان و دانش آموزان  نخبه استان البرز تا ساعت16 بعد از ظهر ادامه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه پیام نور البرز خاطر نشان کرد: تا کنون بیش از40 اثر مرتبط و علمی به دبیرخانه این جشنواره که در دانشگاه پیام نور مرکز کرج مستقر است ارسال شده است و مهلت ارسال آثار نیز تا پایان بهمن ماه 98 بود که به دلیل شیوع بیماری کرونا تا 20مهرماه تمدید شده است و علاقمندان میتوانند آثار خود را در سایت جشنواره به نشانی http://conference.pnu.ac.ir/Alborz-nano  بارگزاری کنند.

دکتر جلالیان  با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادهای علمی و پژوهشی سبب ساز حرکت و تلاش علمی و دانش پژوهانه جوانان دانشجو  به صورت پر رنگ و اثرگذار خواهد شد؛ افزود: برنامه این جشنواره در سه مقطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا و بخش ویژه دانش آموزی در زمینه تولیدات مرتبط با این فناوری نوین شامل ارائه مقالات و پایان نامه ها،کتب،نشریات،اختراعات و ابداعات  خواهد بود.

وی به برپایی نمایشگاه جانبی و کارگاههای آموزشی مجازی این جشنواره اشاره کرد و گفت: برپایی نمایشگاه جهت عرضه توانمندیهای پژوهشگران با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران این بخش، به صورت برخط برپا خواهد بود و کارگاههای تخصصی جنبی نیز  پس از مراسم افتتاحیه آغاز خواهد شد.

رئیس چهارمین جشنواره سراسری نانو دانشگاه پیام نور برنامه اختتامیه را اینگونه توضیح داد: در مراسم پایانی نیز ضمن بهره مندی از سخنرانی مسئولان و متخصصان برجسته این حوزه؛ از منتخبین برتر دانشجویی و دانش آموزی و همچنین آثار منتخب هیات داوری تقدیر به عمل خواهد آمد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: البرز جشنواره کرج نانو پیام نور دانشگاه پیام نور چهارمین جشنواره فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نسبت خبری سالانه روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور برگزار شد. وی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه چرا تاکنون نتوانسته‌ایم از ظرفیت فناوری و شرکت‌های دانش بنیان برای ایمن سازی خودرو‌های تولید داخل استفاده کنیم؟ توضیح داد: مسأله صنعت خودروی کشور علم و فناوری نیست. برای نمونه مشکل این نیست که کیسه هوا در دسترس نیست یا نمی‌توان اسکلت خودرو را ساخت.

وی یادآور شد: تمام این تجهیزات با کیفیت به روز دنیا و دست کم بهتر از چین در کشور در دسترس خودروسازی است.


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه مسأله مدل اقتصادی صنعت خودروسازی باید مورد توجه قرار بگیرد، عنوان کرد: برخی در خصوص این مسأله آدرس غلط داده و به فناوری اشاره می‌کنند.

به گفته دهقانی فناوری لازم وجود دارد. اما از آن استفاده نمی‌شود، زیرا برای آن‌ها نمی‌صرفد.

وی ادامه داد: بنابراین مسأله خودرو و بیماری آن نحوه مدیریت این صنعت در کشور است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور درباره اینکه خودروسازان تولیدات خود را گرانتر از نمونه‌های خارجی می‌فروشند نیز بیان کرد: بیماری صنعت خودرو در کشور علم و فناوری نیست. اگر این صنعت خصوصی و منحصر باشد، خودروی با کیفیت تولید می‌شود و مشکلات دیگر این حوزه نیز برطرف می‌شود.

تحول در حوزه هوش مصنوعی 

دهقانی با اشاره به اینکه برنامه ریزی شده است تا مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند، گفت این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارایه می‌دهد.

دهقانی عنوان کرد: همانطور که اپراتور‌های تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها شرکت‌های دانش بنیان و سازمان‌ها و نهاد‌ها قرار می‌دهد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با یادآوری این نکته که کشورمان از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد، ادامه داد: در حوزه مقالات و ارجاعات ایران رتبه ١٧ یا ١٨ دارد، اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت‌ها در کشور است و پیش بینی می‌کنیم در سال١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم‌ها داشته باشیم.

وی در با بیان اینکه پیش بینی می‌شود که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم، توضیح داد: البته تحریم‌های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده اند و پول هم پرداخت کرده اند تحریم شده اند.

دهقانی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه‌هایی GPU دارند، آن‌ها را برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.

شرکت‌های دانش بنیان در بورس

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور درباره حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس نیز توضیح داد: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند که تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن‌ها در بازار سرمایه و مشارکت آن‌ها توسط سرمایه مردم است، افزود: رشد نهایی شرکت‌های دانش‌بنیان ورود به بورس است.

دهقانی با اشاره به اینکه لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند، یادآور شد: زمانی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کار گروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی