Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره نقش این دانشگاه در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان اظهار کرد: استان البرز، استانی نوپا و تازه تاسیس است که از وسعت جغرافیایی زیادی برخوردار نیست؛ اما در عین حال، جمعیت نسبتا زیادی در این استان سکونت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این استان برای تقویت زیرساخت‌های اقتصادی خود، باید به سمت استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه حرکت کند؛ از طرفی، دانشگاه آزاد اسلامی نیز بیشترین جمعیت دانشجویی را به خود اختصاص داده و به همین دلیل، می تواند نقش قابل توجهی را در این حوزه داشته باشد.

برهانی فر ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دارای ظرفیت‌های خوبی در حوزه رشته های فنی و مهندسی است و لذا بسیاری از مسائلی که با پیشرفت و توسعه علمی استان البرز ارتباط دارد، با ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی گره خورده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اشاره به طرح‌های دانش بنیان واحدهای دانشگاهی این استان گفت: طی چند سال گذشته واحدهای دانشگاهی استان البرز، طرحهای دانش بنیان خوبی را ارائه داده‌اند که تجاری سازی آن ها می تواند در توسعه و پیشرفت استان موثر باشد؛ اخیرا به استانداری اعلام کرده ایم که مسائل و مشکلات استان را به ما اعلام کنند تا در زمینه تامین نیازهای حوزه صنعت، کشاورزی و علوم انسانی گام‌های اساسی برداریم.

وی اضافه کرد: استانداری البرز همکاری خوبی را با دانشگاه داشته و جلسات متعددی برای حل مسائل و مشکلات استان برگزار کرده است؛ با شناسایی زیرساخت‌ها و ظرفیت ها، به دنبال این هستیم که نقش خود را در توسعه کمی و کیفی استان البرز به خوبی ایفا کنیم.

برهانی فر درباره فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در حوزه ارتباط با صنایع و کارخانه های صنعتی تاکید کرد: این دانشگاه توانسته با کارخانه‌های استان همکاری‌های خوبی را داشته باشد همچنین در حال انعقاد قرارداد با چند کارخانه تولید فلزات گرانبها هستیم تا آن ها را در تولید فلزات کمیاب از لجن مس و ضایعات آهن آلات کمک کنیم.

وی یادآورشد: طرح های اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز علاوه بر تامین نیازهای استان، نقش موثری را در کاهش نیاز واحدهای دانشگاهی به شهریه دانشجویان دارد؛ ساخت دستگاه شناسایی پوکی داخل درختان از سوی شرکت دانش بنیان «دارکوب» از جمله طرح های مهمی است که پوکی درختان را قبل از شکستگی و سقوط، شناسایی می کند و می تواند جلوی بسیاری از مشکلات را در این حوزه بگیرد. طرح «جی پی اس بومی» نیز از دیگر طرح‌ های دانش بنیان دانشگاه آزاد است که در حال حاضر در مرحله امضا قراردادهای اولیه قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در پایان با اشاره به نقش این دانشگاه در توسعه مسائل فرهنگی و اجتماعی استان گفت: نوشتن پیوست فرهنگی برای طرح های کلان اقتصادی و حضور در عرصه های دینی و مذهبی از جمله فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مسائل فرهنگی است.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز اقتصاد دانش بنیان فلزات گرانبها توسعه محمد حسن برهانی فر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز اقتصاد دانش بنیان فلزات گرانبها توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۹۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟