Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز فعالیت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه از جمله طرح ساخت کیت آموزشی استخراج DNA، دستگاه الکتروشوک قلب و توموگرافی درختان سرپا را تشریح کرد.

به گزارش گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدحسن برهانی‌فر با بیان اینکه استخراج DNA نخستین قدم در راه انجام مطالعات مولکولی است، گفت: بیشتر سیستم‌های مولکولی اعم از انواع روش‌های آزمایشگاهی در قدم اول نیازمند استخراج DNA است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ادامه داد: «این امر یکی از اصلی‌ترین تست‌ها در آزمایش‌های مولکولی در رشته‌های میکروبیولوژی، ژنتیک، زیست‌شناسی سلولی و مولکولی، بیوشیمی، زیست گیاهی، علوم جانوری، داروسازی، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی و در گرایش‌های مختلف دام پزشکی است.

وی با توجه به ساخت دستگاه الکتروشوک قلب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد بیان کرد: این دستگاه که قابل استفاده در محافل عمومی همانند ادارات، ارگان‌ها، پارک‌ها و ... است، برای احیای افراد مبتلا به ایست قلبی طراحی شده که تا رسیدن به مراکز درمانی از مرگ نجات یابند.

ساخت رایانه دیواری، ردیاب ماهواره‌ای خودرو، استحصال فلزات گرانبها، طراحی نرم‌افزار آموزشی اجتماعی داناک، ساخت ایمپلنت‌های پزشکی، تهیه عرقیجات و عصاره از گیاهان دارویی، روغن‌گیری از دانه‌های روغنی، تهیه دمنوش‌ها و شربت‌های گیاهی، تولید گل‌های زینتی مانند رز، تولید نشا و پرورش قارچ از طرح‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی کرج است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با بیان اینکه طرح توموگرافی درختان سرپا نیز در واحد دانشگاهی کرج اجرا شده است، اظهار کرد: در این طرح، درختان پوسیده که احتمال سقوط آنها وجود دارد، شناسایی می‌شوند.

برهانی‌فر، جلوگیری از بروز حادثه‌های ناگوار نظیر سقوط درخت بر روی خودرو و اشخاص و حفظ محیط زیست را از مزایای طرح توموگرافی درختان سرپا عنوان کرد و افزود: با توجه به استقبال شهرداری از این طرح قراردادی به منظور توسعه طرح منعقد شده است.

وی ادامه داد: ساخت رایانه دیواری، ردیاب ماهواره‌ای خودرو، استحصال فلزات گرانبها، طراحی نرم‌افزار آموزشی اجتماعی داناک، ساخت ایمپلنت‌های پزشکی، تهیه عرقیجات و عصاره از گیاهان دارویی، روغن‌گیری از دانه‌های روغنی، تهیه دمنوش‌ها و شربت‌های گیاهی، تولید گل‌های زینتی مانند رز، تولید نشا و پرورش قارچ از دیگر طرح‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج درباره قابلیت‌های ردیاب ماهواره ای خودرو گفت: ارتباط شبکه مخابراتی برای تماس و پیامک، دریافت اطلاعات از 20 کانال ماهواره‌ای و پردازش آنها برای به دست آوردن مختصات مکانی و ارسال همزمان آنلاین به سرور و منطبق‌کردن آن روی نقشه برای کنترل و ردیابی خودرو در هر نقطه از کره زمین و ارتباط بی‌سیم با لوازم جانبی و آپدیت سیستم عامل آن از طریق اینترنت از قابلیت‌های خاص محصول است.

برهانی‌فر تأکید کرد: طرح‌های دانش‌بنیانی که در واحدهای دانشگاهی استان البرز ارائه و اجرا شده است، بخشی از مصوبات کارگروه تحقق اقتصاد مقاومتی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز است که همواره در اجرای طرح‌های درآمدزا پیوست فرهنگی و شأن دانشگاه را مد نظر قرار می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه جلسات کارگروه تحقق اقتصاد مقاومتی به طور مستمر تشکیل می‌شود، افزود: این کارگروه در سه حوزه کشاورزی، صنعت و خدمات فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/ 4062

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری